0,00
0
3 eigenschappen van een hoge kwaliteit wijnrek

Wat maakt onze wijnrekken speciaal?

Het ene wijnrek is het andere niet. Als specialist op het gebied van wijnrekken zijn we hier bij VintageView volledig van op de hoogte. Om tot een goed wijnrek te komen, moet deze voldoen aan een aantal specifieke eigenschappen. Pas dan bent u er zeker van dat u er op lange termijn veel plezier uithaalt.

Eigenschappen

We hebben het dan over de volgende 3 eigenschappen:

  • Kwaliteit: Het materiaal maakt het product. Vandaar dat we er bij VintageView specifiek voor kiezen om alleen materialen van de allerhoogste kwaliteit te kiezen. Het resultaat is dan een product dat nog jaren meegaat. Het verzekert u ervan dat het wijnrek stabiel is en niet al op korte termijn gebreken gaat vertonen.
  • Uniek design: Het design van VintageView is gepatenteerd design. Door de unieke label-forward designelementen, kunt u alle kanten op. Daarnaast maken we onze wijnrekken van diverse materialen, van hoogwaardig staal tot acryl.
  • Passend in uw interieur: Als laatste punt is het natuurlijk belangrijk dat een wijnrek complementair is aan het interieur in bijvoorbeeld de woonkamer of het restaurant. Dit kan qua kleur zijn, maar ook qua vorm. Met VintageView wijnrekken is zelfs altijd van beiden sprake. Onze wijnrekken kunnen we namelijk leveren in alle RAL-kleuren en daarnaast in 12 verschillende designs. Absoluut uniek in de markt en daarmee zeer geschikt voor interieurdesigners, architecten en horecazaken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van VintageView? Bekijk het in onze webshop of neem contact met ons op. We helpen u graag!