Wijnrek "Horizon" Black 3 flessen

Geschikt voor 3 flessen naast elkaar, in robuust zwart

Standaard levertijd

2-3 dagen

€ 61,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Over het wijnrek "Horizon"

Bij het wijnrek “Horizon” worden de flessen niet onder elkaar getoond maar naast elkaar. Dit type is dan ook bedoeld om extra belangrijk wijnen uit te lichten of om af te wisselen met de overige wijnrekken. Vanwege het modulaire systeem kunnen deze moeiteloos worden gecombineerd met alle series. De strakke afwerking in combinatie met het robuuste materiaal maakt dit tot een bijzonder fraai wijnrek zowel geschikt voor bij u thuis als in uw restaurant of wijnkelder. Verkrijgbaar in Satin Black en inclusief bevestigingsmateriaal. Gratis verzonden.

NIEUW: Kies uw kleur!
Wilt u een andere kleur? Zodat het wijnrek nog beter in uw interieur past? Dan doen we dat! We poedercoaten uw wijnrek in alle gewenste RAL-kleuren. Vraag naar de mogelijkheden via info@vintageview.nl.

Specificaties wijnrek "Horizon"


ruimte voor 3 flessen (horizontaal)<>

33 cm breed

31,8 cm diep

20,2 cm  hoog

Verkrijgbaar met de volgende afwerking

  • Satin Black Finish

Over VintageView

VintageView Nederland is al jaren de specialist op het gebied van metalen wijnrekken voor thuis, restaurants en hotels. Bij VintageView Nederland koopt u veilig en snel uw nieuwe wijnrek. Altijd binnen één week geleverd en inclusief bevestigingsmateriaal.