0,00
0
Design wijnrek in de moderne woning

Gemiddeld genomen worden woningen en restaurants jaar na jaar steeds beter ingericht. Dit houdt in dat er nieuwe stijlen ontstaan en dat oude stijlen terugkomen. Deze maken van een woning of eetruimte een gezellige, mooie locatie om in te verblijven. Het design wijnrek speelt hierin een steeds grotere rol.

Met een design wijnrek van VintageView zorgt u ervoor dat u op een klassieke wijze ruimte creëert voor uw wijnflessen. Op het moment dat u dus een groot wijnliefhebber bent, komt zo’n design wijnrek zeer goed van pas.

U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende ophangmogelijkheden. Van verschillende materialen en vormen tot aan variaties in groottes. Zo bestaan er bijvoorbeeld ook design wijnrekken waar u 12 flessen tegelijk in kwijt kunt. Het is dan een ideale manier om uw wijnvoorraad tentoon te stellen en binnen handbereik te houden.

Een design wijnrek

Over het algemeen wordt gekozen voor een design wijnrek op één van de volgende 3 locaties:

  • Wijnkelder: In een wijnkelder is het wel zo fijn om wijnen op een makkelijke manier van elkaar te onderscheiden. Bovendien pakt u ze waarschijnlijk het liefst makkelijk vast om weer mee naar boven te nemen. Met een design wijnrek bereikt u precies dat.
  • Restaurant: Mocht het om een restaurant gaan, dan ligt het helemaal voor de hand om voor een design wijnrek te kiezen. U laat dan aan de klanten zien dat er aandacht wordt besteed aan een goede selectie van wijnen. Daarbij laat u meteen zien welke wijnen er precies beschikbaar zijn.
  • Woonkamer: Als laatste zien we het design wijnrek ook steeds vaker in de woonkamer verschijnen. Het is een waardevolle toevoeging aan een zorgvuldig gekozen interieur. Daarmee geeft het een woonkamer een bepaalde uitstraling, die lastig op een andere manier na te bootsen is.

Voor een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige design wijnrekken bent u bij VintageView op de juiste plek!