Foto

Wij zijn Arjan Reitsema en Herman Hummel eigenaren van VintageView Nederland.

VintageView ®
 is een innovatieve oplossing voor het opbergen en presenteren van uw wijnflessen. Bent u nu particulier, wijnhandelaar of restauranteigenaar, dit bijzonder dynamisch opbergsysteem zal u overtuigen. Door de originele presentatie van de flessen worden de etiketten ten volle benut. Deze unieke presentatie laat u toe om uw wijnen onmiddellijk te identificeren. De modulariteit van het systeem biedt u een eindeloze aantal combinaties en oplossingen en optimaliseert de beschikbare ruimte voor het opbergen van uw wijncollectie. Zelfs de kleinste hoeken kunnen benut worden. Deze oplossing laat bovendien een perfecte luchtcirculatie rond de flessen toe.

De combinatie van 12 verschillende modules (4 hoogtes en 3 dieptes) beantwoord aan elke vraag. Alle wijnrekken zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit staal en zijn prachtig afgewerkt. Ze zijn beschikbaar in 2 afwerkingen: Satin Black of Platinum. U kunt kiezen voor wijnrekken voor aan de muur of vrijstaande wijnrekken

Hoe groot of klein uw wijnkelder mag zijn, VintageView® biedt de oplossing voor iedere fles wijn!

Voor vrijblijvende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Over VintageView

VintageView Nederland is al jaren de specialist op het gebied van metalen wijnrekken voor thuis, restaurants en hotels. Bij VintageView Nederland koopt u veilig en snel uw nieuwe wijnrek. Altijd binnen één week geleverd en inclusief bevestigingsmateriaal.