Vino Rails Aluminium

Laat uw wijnflessen zweven op elke oppervlak aan deze minimalistische pinnen die de kurk naar voren brengen. Rechtstreeks bevestigd aan gipsplaat, beton en houten muren.

Standaard levertijd

2-3 dagen

€ 29,95

 

Aantal: 
Bestellen

Laat uw wijn op de muur zweven met het meest minimalistische wijnrek in de VintageView selectie. Vino Rails slaat wijn op klassieke kurk-voorwaartse manier op, maar op de meest eigentijdse manier die denkbaar is. Deze displays hebben ultradunne staven die uit de muur komen, waardoor flessen schijnbaar in de lucht zweven. 

Vino Rails creëren verbluffende wijndisplays voor een paar flessen of duizenden, en kunnen worden ontworpen als aanvulling op elk van onze gepatenteerde label-forward displays.

Specificatie:

-Gefreesde aluminium constructie
-Elke set kan een fles van 750 ml of 1,5 liter bevatten
-Eenvoudig te monteren systeem.

NIEUW: Kies uw kleur!
Wilt u een andere kleur? Zodat het wijnrek nog beter in uw interieur past? Dan doen we dat! We poedercoaten uw wijnrek in alle gewenste RAL-kleuren. Vraag naar de mogelijkheden via info@vintageview.nl.

Aantal

Prijs (incl. btw)

1

€ 29,95

2

€ 50,00

3

€ 75,00

4

€ 100,00

5

€ 125,00

6

€ 150,00

Over VintageView

VintageView Nederland is al jaren de specialist op het gebied van metalen wijnrekken voor thuis, restaurants en hotels. Bij VintageView Nederland koopt u veilig en snel uw nieuwe wijnrek. Altijd binnen één week geleverd en inclusief bevestigingsmateriaal.