0,00
0

Een wijnrek op maat

Design wijnrekken voor thuis of in uw horecazaak

Het kan best lastig zijn om het juiste wijnrek te kiezen voor uw wijnen. Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf welke soort wijnen u wilt bewaren en in welke flessen de wijn zit. Door de vele afwijkende vormen en maten van de flessen, zijn er veel verschillende wijnrekken op de markt. En dat zorgt voor een grote diversiteit aan wijnrekken in huizen, restaurants en hotels. Terwijl dat helemaal niet nodig is!  

Soorten wijnflessen

Allereerst even over de soorten wijnflessen. Er zijn tientallen verschillende soorten flessen in de omloop. De standaardmaat is 750 ml; veruit de meest verkochte wijnfles. Dit formaat vormt ook de basis voor alle andere inhoudsmaten. Zo is een halve fles van 375 ml, die vaak gebruikt wordt voor dessertwijn. Maar er is ook een dubbele variant: de magnumfles. Meest bekend door champagne, maar wordt zeker ook gebruikt voor andere wijnen. Inhoud? 1,5 liter oftewel twee standaard flessen. En met een goed feestje of een heerlijk diner komt dat natuurlijk wel van pas! 

ws42_lifestyle

Maar ik heb hele bijzondere flessen. Past dat wel? 

Normaliter houdt een standaard wijnrek geen rekening met de vorm van uw fles. Dus hangt het soort wijnrek af van uw wijncollectie af. Met een design wijnrek van VintageView is dat geen probleem. Bij VintageView hoeft u alleen maar te kiezen tussen magnum of geen magnum. Het innovatieve design zorgt er voor dat iedere fles in het rek past. Of het nu gaat om een Riesling, Bordeaux of Bourgogne; elke vorm fles past er in. Daarnaast zijn onze wijnrekken modulair. Dat betekent dat u de wijnrekken heel gemakkelijk kunt uitbreiden. Extra handig voor als u een grote voorraad heeft ingeslagen of graag ‘op de groei’ koopt.

Welke mogelijkheden heb ik?

Waarom VintageView?

UNIEK DESIGN

VintageView is een gepatenteerd design wijnrek met uitgebreide mogelijkheden en afwerkingen

SAMENWERKEN

Interieurdesigner? Of architect? Dan werken we graag samen met u. Van tekening tot advies.

DE BESTE SERVICE

Toch niet wat u er van verwacht had? Of heeft u een andere kleur nodig? Geen probleem, we helpen u graag!

De allermooiste wijnrekken

VintageView is wereldwijd marktleider op het gebied van design wijnrekken. Niet zo maar een wijnrek dus, maar geweldige kwaliteit en uitstraling. Want uw wijn mag er zijn!