0,00
0
Welke opties qua wijnrek zijn er?

Welke wijnrekken passen bij u?

Bent u momenteel bezig aan een zoektocht naar een geschikt wijnrek? Dan is het niet meer dan logisch dan dat u benieuwd bent naar de verschillende opties. Dat zijn er namelijk nogal een aantal. Bij VintageView besteden we bijvoorbeeld veel aandacht aan het creëren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment. Het is onze overtuiging dat dit de kans aanzienlijk vergroot dat u een wijnrek vindt dat volledig naar uw smaak is.

Soorten wijnrekken

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, zijn dit de verschillende opties qua type wijnrek van het moment:

  • Wijnrek muur: Een wijnrek voor aan de muur is over het algemeen zeer praktisch. Dat terwijl het tegelijkertijd een hoge mate van design uitstraalt. In principe kunt u deze kwijt in elke ruimte. Denk dan bijvoorbeeld aan een wijnkelder, een woonkamer of zelfs in een restaurant. Het neemt niet veel ruimte in, terwijl het visueel wel iets toevoegt. De ideale combinatie.
  • Wijnrek staand: De derde optie is een staand wijnrek. Deze kunt u in theorie dus echt overal plaatsen. Bijvoorbeeld in een lege hoek of ergens op een slimme locatie in de keuken. Het is maar net wat hierin uw eigen voorkeur heeft.

Elk wijnrek van VintageView is een design wijnrek. Met onze design wijnrekken maakt u dus altijd indruk in het interieur. Of u nu zelf uw droomhuis ontwerpt of voor een klant. Een VintageView-wijnrek is altijd van toegevoegde waarde voor elke ruimte, dankzij de hoogwaardige uitstraling en kwaliteit.

Voldoende opties

Bekijk alle drie de opties aan verschillende wijnrekken, zodat u uiteindelijk tot een gegronde conclusie komt over wat de beste keuze is. Hoe dan ook vindt u bij VintageView elke type wijnrek terug in ons aanbod. Voor u het weet, bent u uw eigen wijnrek bijna dagelijks aan het bewonderen!