Alle wijnrekken /

Wijnrek 27 flessen

Wijnrek 27 flessen VintageView

Een wijnrek voor 27 klessen koopt u natuurlijk bij VintageView, dé webshop voor prachtig vormgegen metalen wijnrekken. Het gepatenteerde modulaire systeem van VintageView zorgt er voor dat uw wijnen altijd met het etiket duidelijk zichtbaar gepresenteerd worden. Niet voor niets ziet u VintageView wijnrekken vaak terug in restaurants en wijnwinkels. Maar ook particulieren kiezen voor onze wijnrekken in de wijnkelder of huiskamer. U kunt vrijstaande en hangende wijnrekken voor 27 klessen kopen in onze webshop. Heeft u vragen of opmerkingen, vul dan het contactformulier in of bel naar 06 - 40 87 47 08.

Hieronder treft u een overzicht van de VintageView wijnrekken voor 27 flessen 
of bekijk alle wijnrekkenWeergave:
 


Bezig met laden...
Wijnrek Triple Nine Black
Geschikt voor 27 flessen, met luxe zwarte afwerking
€ 122,99
Bekijk wijnrek
Wijnrek Triple Nine Platinum
Geschikt voor 27 flessen, met luxe Platinum afwerking
€ 133,99
Bekijk wijnrek
Wijnrek "Free" Black
Presentatie rek voor 27 flessen, in luxe zwart afgewerkt
€ 186,99
Bekijk wijnrek

Wand wijnrek voor 27 flessen

Wijnrek "Triple Nine" is een hangend wand wijnrek voor 27 flessen, met een strakke zwarte afwerking (Satin Black) of een metaalkleurige finish (Platinum). Het wand wijnrek is verkrijgbaar met één, twee of drie rijen achter elkaar. De voorste rij wijnflessen wordt in de breedte gepresenteerd, zodat de etiketten goed zichtbaar zijn. Wijnrek "Triple Nine" is tevens verkrijgbaar voor Magnumflessen (Champagne).

Vrijstaand wijnrek "Free"

Het vrijstaande wijnrek "Free" bevat in totaal 27 flessen: 24 flessen in de bodem en drie flessen in het bovenste presentatie rek. De vrijstaande elementen kunt u in een handomdraai uitbreiden door ze naast elkaar vast te zetten of ruggelings tegen elkaar plaatsen. U kunt de wijnrekken zo combineren dat u de beschikbare ruimte optimaal benut.

Uw wijnrek wordt altijd binnen één week geleverd, inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal. U betaalt bij ons geen verzendkosten!


Over VintageView

VintageView Nederland is al jaren de specialist op het gebied van metalen wijnrekken voor thuis, restaurants en hotels. Bij VintageView Nederland koopt u veilig en snel uw nieuwe wijnrek. Altijd binnen één week geleverd en inclusief bevestigingsmateriaal.