Alle wijnrekken /

Wijnrek 6 flessen

Handig wijnrek voor 6 flessen bestellen bij VintageView

Zoekt u een stijlvol ontworpen wijnrek voor 6 flessen voor in uw restaurant of woonkamer? Bij VintageView webshop koopt u een echt design wijnrek gemakkelijk en snel online. Onze wijnrekken zijn zeer scherp geprijsd en worden altijd gratis verzonden! Het unieke en gepatenteerde ontwerp van VintageView zorgt er voor dat uw wijnflessen stijlvol en goed zichtbaar gepresenteerd worden. Heeft u vragen over onze wijnrekken voor 6 wijnflessen of champagneflessen? Vul dan het contactformulier in of bel naar 06 - 40 87 47 08.

Neem hier alvast een kijkje in ons uitgebreide assortiment wijnrekken voor 6 flessen of bekijk alle wijnrekkenWeergave:
 


Bezig met laden...
Wijnrek Double Three Black
Geschikt voor 6 flessen, met luxe zwarte afwerking
€ 59,99
Bekijk wijnrek
Wijnrek Double Three Platinum
Geschikt voor 6 flessen, in luxe Platinum afwerking
€ 69,99
Bekijk wijnrek
Wijnrek "Landelijk Klassiek"
De robuuste metalen versiering die dient als een decoratieve top voor dit rek, gaat terug naar een klassieke tijd en biedt tegelijkertijd het voordeel van het label forward!
€ 79,99
Bekijk wijnrek
Wijnrek Six Black
Geschikt voor 6 flessen, met luxe zwarte afwerking
€ 84,99
Bekijk wijnrek
Wijnrek Six Platinum
Geschikt voor 6 flessen, in luxe Platinum afwerking
€ 95,99
Bekijk wijnrek
Wijnrek Double Six Platinum
Geschikt voor 12 flessen, in luxe Platinum afwerking. Let op dit is de platinum versie die u hier bekijkt.
€ 99,99
Bekijk wijnrek

Online wijnrekken bestellen bij VintageView

In de navigatiebalk ziet u welke metalen wijnrekken voor 6 flessen u kunt kopen in onze webshop. De wijnrekken zijn verkrijgbaar in twee kleuren: Satin Black en Platinum. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, geeft u aan hoeveel wijnrekken u wilt bestellen. Vervolgens klikt u rechtsboven op ‘Winkelwagen’ en volgt u het bestelproces. De wijnrekken kunt u meteen betalen via iDeal of Mister Cash (België).

Voordelen van VintageView wijnrekken

De wijnrekken die u koopt bij VintageView zijn van hoge kwaliteit en prachtig vormgegeven. Het minimalistische design zorgt er voor dat alle aandacht uitgaat naar de wijnflessen. Dat is bij een traditioneel wijnrek wel anders. Daar ziet u vaak alleen de hals en de capsule van de fles, omdat de wijnflessen met de onderzijde in het rek geschoven. worden. Met een wijnrek van VintageView worden de 6 flessen in de breedte gepresenteerd. Zo is de hele fles inclusief het etiket goed zichtbaar. Hoe groot of klein uw wijnkelder, restaurant of huiskamer ook is, de wijnrekken van VintageView® maken een echte eyecatcher van uw wijnen! Het gepatenteerde modulaire systeem zorgt er eveneens voor dat u uw verzameling wijnflessen altijd eenvoudig kunt uitbreiden.


Over VintageView

VintageView Nederland is al jaren de specialist op het gebied van metalen wijnrekken voor thuis, restaurants en hotels. Bij VintageView Nederland koopt u veilig en snel uw nieuwe wijnrek. Altijd binnen één week geleverd en inclusief bevestigingsmateriaal.