0,00
0

Wat onze wijnrekken uniek maakt

Hoe groot of klein uw wijnkelder, restaurant of huiskamer ook is, de design wijnrekken van VintageView® zijn een echte eyecatcher! De metalen wijnrekken zijn modulair opgebouwd. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Ook kunt u dankzij het modulaire systeem uw verzameling wijnflessen gemakkelijk uitbreiden. De wijnrekken kunnen moeiteloos gekoppeld en uitgebouwd worden, in de hoogte, de lengte of de breedte. De vormgeving is zeer minimalistisch, waardoor alle aandacht uitgaat naar de flessen. Anders dan bij traditionele wijnrekken, zijn de etiketten altijd goed zichtbaar. De flessen worden namelijk in de volle breedte gepresenteerd.

Maatwerk. Tot aan de kleur aan toe.
Het kan zijn dat een van onze afwerkingen net niet helemaal past bij uw interieur. Of dat uw (historisch) gebouw bepaalde eisen stelt aan de wijnrekken. Dan maken we het helemaal op maat. Tot aan de kleur aan toe. Vraag naar de mogelijkheden via [email protected].

ws42_lifestyle

VintageView als zakelijke partner

Een ontwerp voor mensen. Met specifieke wensen en unieke kansen. Geen dertien in een dozijn concept, maar helemaal op maat gemaakt. Dat is waar u mee bezig wilt zijn. Met VintageView bereikt u dat ook in de wijnkelder, keuken of woonkamer. Door innovatief design te combineren met luxe materialen creëren we samen de optimale beleving. Elke keer weer.

Ervaringen

We hebben hier wijnrekken gekocht voor de opening van ons nieuw restaurant. De levering was super snel en alles was netjes en zorgvuldig ingepakt. De factuur kregen we meteen na de betaling, want bij andere websites nogal lang kan duren.

  Brochure downloaden

  Download hieronder onze brochure en ontdek in een oogopslag wat VintageView Nederland voor u kan betekenen.

  Onze wijnrekken ook voor u

  Voor interieurdesigners
  VintageView helpt u bij het creëren van wat u voor ogen hebt. Of het nu een woonkamer, keuken of complete inrichting betreft: onze design wijnrekken passen in elk modern interieur. Daarbij helpen we u graag. Om zo tot het perfecte eindresultaat te komen voor uw klant.

  Voor architecten

  Speciaal voor architecten hebben wij het ‘Design Cellar’-programma in het leven geroepen. Hierbij helpen we u om de perfecte wijnkelder te realiseren voor uw project. Met een integrale aanpak, waarbij stijl van het huis doorgetrokken wordt in de wijnkelder, wordt uw project nog succesvoller.

   

  Voor restauranthouders

  Sinds jaar en dag adviseren we restauranthouders, hoteleigenaren en andere horeca-ondernemers in binnen- en buitenland. Daarbij denken we vanuit het oogpunt van de gast en geven we advies over plaatsing, hoogtes, dieptes om tot een optimale wijnverkoop te kunnen komen.

  Voor slijterijen en wijnhandels

  Als zakelijke partner van slijterijen en wijnhandels ontdekten we dat de wijnbeleving achtergesteld werd. Praktisch en ruimtebesparend bleek een grote drijfveer van de slijter. Door slim te combineren met VintageView wijnrekken brengen we praktisch en design in evenwicht. Zodat uw klant op de drempel al verkocht is.

  Waarom VintageView?

  UNIEK DESIGN

  VintageView is een gepatenteerd design wijnrek met uitgebreide mogelijkheden en afwerkingen

  SAMENWERKEN

  Interieurdesigner? Of architect? Dan werken we graag samen met u. Van tekening tot advies.

  DE BESTE SERVICE

  Toch niet wat u er van verwacht had? Of heeft u een andere kleur nodig? Geen probleem, we helpen u graag!

  De allermooiste wijnrekken

  VintageView is wereldwijd marktleider op het gebied van design wijnrekken. Niet zo maar een wijnrek dus, maar geweldige kwaliteit en uitstraling. Want uw wijn mag er zijn!