Over ons

Wie we zijn

Design wijnrekken voor zowel de zakelijke markt als de particuliere markt

VintageView ® is een innovatieve oplossing voor het opbergen en presenteren van uw wijnflessen. Bent u nu particulier, wijnhandelaar of restauranteigenaar, dit bijzonder dynamisch opbergsysteem zal u overtuigen. Door de originele presentatie van de flessen worden de etiketten ten volle benut. Deze unieke presentatie laat u toe om uw wijnen onmiddellijk te identificeren. De modulariteit van het systeem biedt u een eindeloze aantal combinaties en oplossingen en optimaliseert de beschikbare ruimte voor het opbergen van uw wijncollectie. Zelfs de kleinste hoeken kunnen benut worden. Deze oplossing laat bovendien een perfecte luchtcirculatie rond de flessen toe.

De combinatie van 12 verschillende modules (4 hoogtes en 3 dieptes) beantwoord aan elke vraag. Alle wijnrekken zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit staal en zijn prachtig afgewerkt. Ze zijn beschikbaar in 2 afwerkingen: Satin Black of Platinum. U kunt kiezen voor wijnrekken voor aan de muur of vrijstaande wijnrekken

Hoe groot of klein uw wijnkelder mag zijn, VintageView® biedt de oplossing voor iedere fles wijn!

ws42_lifestyle

Waarom VintageView?

UNIEK DESIGN

VintageView is een gepatenteerd design wijnrek met uitgebreide mogelijkheden en afwerkingen

SAMENWERKEN

Interieurdesigner? Of architect? Dan werken we graag samen met u. Van tekening tot advies.

BESTE SERVICE

Toch niet wat u er van verwacht had? Of heeft u een andere kleur nodig? Geen probleem, we helpen u graag!

De allermooiste wijnrekken

VintageView is wereldwijd marktleider op het gebied van design wijnrekken. Niet zo maar een wijnrek dus, maar geweldige kwaliteit en uitstraling. Want uw wijn mag er zijn!

DIRECT WIJNREK KOPEN